Jeroen heeft Utopia voorgoed verlaten

Jeroen heeft Utopia voorgoed verlaten

Johan heeft besloten Jeroen uit Utopia te sturen. Jeroen zelf heeft vrede met zijn besluit en ging zijn spullen dan ook pakken. Als hij alles gepakt heeft is het tijd voor het afscheid.

Zoals gewoonlijk heeft Cemal weer een ABC-tje gemaakt en spreekt Jeroen toe. De groep moet met regelmaat hard lachen. Na het ABC’tje zegt Jeroen dat het tijd is om te gaan. Eerst wordt er buiten nog een groepsfoto gemaakt. Daarna pakt de groep zijn spullen en lopen ze gezamenlijk naar de poort.  Als de groep bij de poort is aangekomen spreekt Jeroen de groep nog even toe. Ik vond het heel tof dat ik dit heb mogen meemaken benadrukt hij. En vertelt dat hij veel heeft geleerd, vooral op het gebied van respect naar anderen toe. Ook op het gebied van samenwerken heb ik een hoop van opgestoken in Utopia. De groep geeft hem een applaus, waarna het tijd is om afscheid te nemen. Eén voor één geeft iedereen krijgt Jeroen dikke knuffels.  Vlak voor dat Jeroen de poort door loopt heeft hij nog een extra mededeling. De tafel, die de bewoners zojuist naar de poort hebben gesjouwd omdat hij verkocht zou zijn, is helemaal niet verkocht!  Dit laat zien dat we goed samen kunnen werken, al is het soms voor niks. Het was gewoon een geintje! Succes met de tafel! De groep is verbaasd, maar moet er ook om lachen. Voor Jeroen is het nu echt tijd om te gaan. Hij pakt zijn gitaar, en loopt de poort uit. Houdoe roept hij nog. Zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 56    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Else at 20:16

    Bij anderen zeggen ze: jij kunt hier nog veel leren!
    En nu bij Jeroen niet. Vanaf het begin werkten ze hem al tegen én het zat hem niet mee.
    Fijn dat hij op het laatst zegt wat hij geleerd heeft! Maar ook hij had hier nog veel kunnen leren, als hij die kans gekregen had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *