Johan stuurt Jeroen weg uit Utopia

Johan stuurt Jeroen weg uit Utopia

En toen was het eindelijk zover, Johan moet kiezen welke genomineerde Utopia definitief moet verlaten. Wordt het Madilia, Floor of toch Jeroen?

Johan drukt op de toeter en de groep komt bij elkaar in de loods. Daarna begint hij zijn verhaal en zegt gelijk dat Madilia veilig is. Dit omdat hij goed kan opschieten met haar. Daarna richt hij zich tot Floor en Jeroen. Floor bij jou heb ik mijn twijfels vertelt hij. Ik ben er niet zeker van dat jij wel past in mijn Utopia. En daarna richt hij zich op Jeroen en zegt hij dat hij weinig motivatie bij hem heeft gezien, maar dat hij wel veel gemeen heeft met hem. Ik vind het heel lastig maar ik ga een beslissing maken op mijn gevoel  gaat Johan verder. En zegt dat het voor hem belangrijk is dat hij tijd gaat steken in iemand waar het zin bij heeft. Daarom ga jij naar huis man zegt hij vervolgens tegen Jeroen. Er is volgens de nieuweling veel positieve energie in Utopia op dit moment en Jeroen draagt daar niet aan bij. Daarom stuur ik je naar huis. Jeroen reageert rustig en denkt dat Johan gelijk heeft. Ondertussen krijgt Floor knuffels van de mensen om haar heen, die blij voor haar zijn dat ze mag blijven. Nadat Johan klaar is met zijn zegje, roept Romy op tot een applaus voor Jeroen. De groep klapt voor Jeroen, die er nog steeds gelaten bij zit. Ik vond het wel spannend zegt Jeroen dan. Want ik wist dat je het een moeilijke keuze vond. Maar ik heb vrede met deze keuze benadrukt hij. Daarna heeft nog een laatste mededeling voor de groep. De tafel is verkocht, voor 2500 euro vertelt hij. De groep reageert enthousiast. De tafel moet wel naar de poort worden getild, want de mensen die hem gekocht hebben willen Utopia niet in. En stelt voor dat de groep de tafel naar de poort tilt, terwijl hij zijn spullen gaat inpakken. Iedereen reageert uitgelaten en Jeroen gaat zijn spullen pakken. Zijn avontuur in Utopia zit erop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. rick at 13:48

  gaat hij weg maakt die jeroen eindelijk een goede grap !! Als hij dat nu vaker deed was hij misschien niet zo dom en arrogant overgekomen babyface en breedgeschouderde Jeroeneke.

 2. carla at 22:28

  Ook zoiets, hij ging nog een gesprek met Floor aan , want hij had met de anderen een band maar met Floor niet, ja hoor in een dag of 4 een band met zo ongeveer 12 mensen, en dat moet iedereen geloven? Nou wie wel, maar ikke niet!!!

 3. Else at 20:13

  Echt heel vreemd, nogmaals, dat Johan zo over de eliminatie praat en heel blij doet, “niemand verwacht dit”, ”voor jou Jeroen ook heel leuk”, en dan toch Jeroen weg stuurt.
  Verraad.

 4. annelies at 13:24

  weer een met grote woorden die niet worden waargemaakt, waar blijft de grote verassing ? dat jeroen naar huis moest dat wisten we al.

 5. anneke at 12:46

  Een hele leuke grap van Jeroen , ze dachten meteen weer aan geld.
  Jeroentje weg en dan nog geld ook.
  Las ook dat hij Jeroen niet wilde wegsturen maar na gesprek met Floor van gedachten veranderd is, lijkt me sterk dat in een klein gesprekje dat hij om is.

 6. Sammy at 12:38

  Belachelijk! Wat een looser die Johan. Je stuurt toch niet iemand eruit die nog een beetje anderen zit te jennen? Jeroen is eigenlijk thuis ook beter af. Momenteel lijkt het meer op een inrichting dan een samenleving. Als Bas, Billy, René een zouden weggaan, dan zou het denk ik leukere tv worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *