Gaat Johan een joker inzetten tijdens de eliminatie?

Gaat Johan een joker inzetten tijdens de eliminatie?

Dat het vandaag een spannende dag is is wel duidelijk. Johan moet kiezen welke genomineerde Utopia moet verlaten. Eerder vandaag liet hij al weten dat het een verrassende eliminatie zou worden. En bij de rest van de groep is de spanning om te snijden. Zo vragen Demi en Fay aan Floor of ze zenuwachtig is. Floor antwoordt dat ze momenteel nog geen idee heeft. Romy en Beau denken op hun beurt weer dat Johan een onverwachtse beslissing gaat maken. Romy zou zelfs opgevangen hebben dat hij Jeroen in Utopia wil houden. Hij gaat voor een verrassing zorgen benadrukt ze. Ik vind het echt spannend want hij gaat iets doen wat wij niet verwachten. En daar kan Romy zomaar eens gelijk in hebben. In het gesprek tussen Beau en Jeroen vertelde hij dat Johan mogelijk zelfs een joker in gaat zetten. Wat er allemaal gaat gebeuren is nog even afwachten! Zal het spannend worden?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:55

    Een verrassende eliminatie ,zo verrassend was hij niet.
    Kijk eens hoe blij ze waren dat Jeroen weg moest.
    Van mij had Floor er wel uit gemogen.
    Die haalt ook geen geld binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *