Jeroen en Beau nemen alvast afscheid van elkaar

Jeroen en Beau nemen alvast afscheid van elkaar

Jeroen en Beau wandelen samen naar een rustig plekje. De kans bestaat dat Jeroen straks  Utopia moet verlaten en de twee hebben toch vaak gesprekken met elkaar gehad om elkaar tips te geven over hun tijd in de mini samenleving. Ze willen nog een laatste keer samen zitten om het over wat zaken te hebben. Het is  geen geheim dat Jeroen zijn motivatie weg is in Utopia. Maar hij is niet zo zeker over de beslissing van Johan vanmiddag. Hij gaat iets geks doen laat Jeroen gespannen weten.  Wanneer de twee zitten geeft Beau een brief aan Jeroen. Je mag deze nog niet openen benadrukt ze.  Jeroen bergt hem op. Ik zal de spelfouten mailen naar je grapt hij. Jeroen kan de stemming niet loslaten. Hij is bang dat Johan Floor naar huis wil sturen.  Ik hoor dingen over een joker voegt hij er ongerust aan toe.  Beau wordt nu ook wel lichtelijk bezorgd. Weet je dat zeker vraagt ze nieuwsgierig. Maar Johan geeft geen duidelijkheid. Na een korte stilte vraagt Jeroen aan Beau of ze hem zal gaan missen. Ja, tuurlijk antwoordt Beau. Jeroen is nieuwsgierig waarom. Beau zegt dat ze zijn houding niet altijd kon waarderen maar dat ze hem als persoon prettig vindt om mee om te gaan. Heb je nog tips voor me vraagt Beau. Maar Jeroen geeft aan dat ze hij geen woorden meer wil vuil maken aan Bas en Beau. Ik zal het buiten op de voet volgen gaat hij verder. De twee genieten nog even van het zonnetje waarna ze weer anderen opzoeken voor een gesprek zo vlak voor de eliminatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *