Johan stuurt Jeroen niet naar huis?!

Johan stuurt Jeroen niet naar huis?!

Vlak voor het moment dat Johan één van de genomineerden naar huis moet sturen gaat hij het gesprek met genomineerde Floor nog aan.

Johan heeft het idee dat hij Madilia en Jeroen wel aardig kent maar Floor is voor hem nog een groot vraagteken. Ik vind je stil begint Johan het gesprek met Floor. En voegt eraan toe dat hij met iedereen wel een band heeft behalve met haar en dat wilt hij wel meenemen in zijn overweging. Floor begrijpt haar mede bewoner wel en gaan vervolgens een goed gesprek met elkaar aan. Zo beginnen ze met een gesprek over hun muzieksmaak, die ze gemeen hebben. Floor verbaasde zich over de brede muzieksmaak van Johan. Maar hier kan ze zich goed in vinden. Wanneer moet je kiezen vraagt Floor vervolgens. Hierna, maar ik wil eerst Jeroen ook nog even spreken antwoordt Johan. Ik heb het idee dat Jeroen bepaalde prikkels nodig heeft om dingen te ondernemen. Ik ben best een positief persoon en ik denk dat ik Jeroen hier wel in mee kan krijgen maar dat laat ik even in het midden sluit hij het gesprek met Floor af. Zal dat betekenen dat Jeroen niet naar huis hoeft?! We weten het waarschijnlijk snel, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *