Het centraal van 14 augustus

Het centraal van 14 augustus

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 14 augustus terug.

Billy opent het centraal en wil even de tijd nemen om haar zus te feliciteren. De groep zingt gezellig mee. Daarna neemt René het woord en begint over de financiën. Er is een nieuwe verhouding deze week. 70/30 wordt de nieuwe verhouding die bewoners moeten gaan hanteren. Nieuwe week, nieuwe kansen vervolgd René na een week die is tegen gevallen. Hij laat ook weten dat er inkopen worden gedaan zonder te melden of het zakelijk of privé is. Hierdoor raak ik het overzicht kwijt en vraagt vervolgens aan de groep om hierop alert op te blijven. Meerdere bewoners stemmen hierin mee. We staan magertjes 2.000 euro in de plus. Dus doe rustig aan geeft René nog aan voor hij het woord aan de rest geeft.

Jeroen heeft een leuke mededeling. Ik heb nog inkomsten voor de B.V. met een waarde van 2.500 euro! Maar wat het is wil ik pas na de eliminaties vertellen voegt hij eraan toe. De groep is nieuwsgierig maar gaan akkoord met zijn wens om nog even te wachten met vertellen wat het is. Daarna begint Billy over de mentaliteit van de rest. Ze merkt dat de laatste tijd dit bij bepaalde bewoners wegzakt. En wil de groep erop wijzen dat de vaste lasten van Utopia vrij hoog liggen maar te dekken zijn met een maandelijkse markt. Een dag keihard werken met zijn allen om erna 29 dagen lekker creatief bezig te zijn voor je eigen doelen. Moet geen zware opgave zijn die ene dag werken benadrukt ze. De groep knikt instemmend.

Bas vertelt daarna dat zijn evenement steeds dichterbij komt. En wil voor iedereen wat leuks bieden. De mannen zijn ook van harte welkom om naar de vrouwelijke bewoners te kijken die gaan paaldansen. Daarnaast zullen er waarschijnlijk dames van miss verkiezingen aanwezig zijn. Romy laat vervolgens weten dat ze vanavond weer zal gaan trainen aan de paal voor het evenement. Wie mee wil doen is welkom roept ze enthousiast. Ook radio 538 zal aanwezig zijn en het beloofd een groot feest te worden. En daarmee komt het centraal van 14 augustus positief ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *