Johan laat René en Jeroen weten dat het een zeer verrassende eliminatie gaat worden

Johan laat René en Jeroen weten dat het een zeer verrassende eliminatie gaat worden

Vandaag mag Johan bepalen welke genomineerde Utopia definitief moet verlaten. Johan moet Jeroen, Madilia of Floor naar huis sturen. De nieuwste bewoner heeft al heel de ochtend binnenpretjes en kan niet wachten om het wat mensen te vertellen. Aan René en Jeroen geeft hij wat hints. En zij snappen niet waar Johan nou precies heen wil. Johan zegt dat het in ieder geval  een verrassende eliminatie zal gaan worden. René is direct nieuwsgierig maar Johan vertelt verder niets. Wacht maar af. Dit wordt lachen voegt Johan er  enthousiast aan toe. Wanneer Johan en Jeroen naar buiten lopen probeert hij zijn plannetje ook bij hem te polsen. Jij gaat dit echt prachtig vinden lacht Johan. Maar ook Jeroen snapt niet waar hij heen wil met zijn verhaal. Duidelijkheid wil Johan verder nog niet geven. Ook tegen Jeroen zegt hij dat hij moet afwachten. Dit wordt een spannende eliminatie blijft hij herhalen. Wat voert de nieuwste bewoner toch in zijn schild? We houden het in de gaten voor je en komen er snel op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *