Floor is verdrietig door het vertrek van Jeroen

Floor is verdrietig door het vertrek van Jeroen

Jeroen en Floor hadden de laatste tijd een goede klik. Maar nu Jeroen Utopia heeft moeten verlaten is dat toch wel moeilijk voor haar. Vlak voor na zijn vertrek  zochten Floor, Madilia en Linda elkaar op om na te praten over de situatie. Niet veel later trekt Floor zich terug in de save zone. Na het bekijken van wat persoonlijke foto’s en post heeft ze het moeilijk en pinkt een traantje weg. Later op de dag lijkt het iets beter te gaan met Floor. Demi en Fay stappen dan ook op haar af om te vragen hoe ze zich voelt. Ik vind het natuurlijk wel super jammer dat Jeroen weg is reageert ze. Maar ik hield er wel rekening mee en leefde hier al twee weken naar toe, dus op zich is het ook wel weer een opluchting voegt ze eraan toe. Ik vind het super jammer geeft Madilia vervolgens toe aan Floor. Demi en Fay blijven op hun beurt even stil.  Maar gelukkig hij en niet een van jullie antwoordt Fay na een tijdje. Hier zijn Madilia en Floor het wel mee eens. Dit neemt niet weg dat Floor nog wel verdrietig is om het vertrek van Jeroen. Het was mijn maatje hier benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *