Romy is er even klaar mee na de ruzie over de kledinglijn

Romy is er even klaar mee na de ruzie over de kledinglijn

De ruzie tussen Romy en Fay over het bedrukken van een Bad Ass shirt, het merk dat Romy heeft overgedragen aan de tweeling, gaat Romy niet de koude kleren zitten. Na de ruzie met Fay wordt het Romy in de kleedkamer allemaal te veel. Billy die vanochtend zelf nog een flinke ruzie had komt kijken bij de verdrietige Romy. Fay hoeft niet met zo’n toon tegen mij te praten. Niemand bepaalt of ik iets wel of niet mag doen. Ik ben er echt klaar mee laat Romy weten. Billy is het met Romy eens. Het gaat lekker zo. Er mag wel wat meer respect komen voor de mensen die hier al lang zitten voegt ze eraan toe. Romy vecht ondertussen tegen de tranen. Ik wilde ze alleen maar helpen. Zonder bijbedoelingen benadrukt ze. Maar met een ruzie tot gevolg

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. carla at 10:43

  Natuurlijk Romy en Billy die twee kunnen volgens mij wel op elkaars bord gaan zitten schijten, en die tranen? Sja dat had ik al gezegt even wachten dan komen de krokodillentranen wel want niemant mag tegen Romy een toon aanslaan maarrrr zij wel!

 2. maria at 17:07

  ow omdat jij er langer zit wil je respect maar jij geef het toch ook aan niemand.
  dus nu moet iedereen denken ow hun zitten er langer dus niets zeggen.
  wat een onzin moet repect moet van beiden kanten komen.
  maak dan niet uit hoelang je in utopia zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *