De ruzie tussen Romy en de tweeling gaat nog even door

De ruzie tussen Romy en de tweeling gaat nog even door

Door de ruzie tussen Romy en Fay is de tweeling ietwat gechoqueerd. Terwijl ze over de ruzie aan het smoezen zijn, komen ze Romy buiten weer tegen. Al snel ontstaat er weer onenigheid…

Fay wijst Romy erop dat het totaal niet nodig was om zo boos te worden. Er wordt van een mug een olifant gemaakt vervolgd ze zuchtend. Maar hier is Romy het niet mee eens. En legt aan de twee uit dat ze haar gevoel heeft geuit en ze zich gekleineerd voelde in de situatie. Hoe meer de vrouwen erover doorpraten, hoe geïrriteerder ze raken. Ze lijken er maar niet uit te komen en al snel ontstaat er een nieuwe discussie. Als ze alle drie weer een beetje lijken te kalmeren, proberen ze uit te leggen wat de irritaties naar elkaar nou precies zijn. Ze begrijpen elkaars gevoelens maar snappen niet precies van elkaar wat het probleem nou precies is. Het is nu ook gewoon klaar zegt Demi op een gegeven moment. En merkt op dat de discussie maar eindeloos doorgaat en het geen zin meer heeft om verder te gaan. Romy stemt in en loopt weg maar het lijkt er niet op dat ze er echt klaar mee is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:44

    Romy als het jouw ding is , trek het in dat hun je werk mag voortzetten.
    En ga er zelf weer voor.
    Laat die meiden zelf iets verzinnen , en laat ze door gaan met hun sieradenlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *