Het rustige centraal van 16 augustus

Het rustige centraal van 16 augustus

De bewoners zijn na deze hectische dag bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. Het centraal verliep gelukkig rustig. De belangrijkste punten van 16 augustus lees je hier terug.

Beau, Floor, Linda en Madilia hebben wat ideeën bedacht voor mogelijke evenementen in Utopia. Deze presenteren ze tijdens het centraal aan de groep. Beau neemt het woord en licht toe wat de plannen zijn. Zo hebben ze het idee om bijvoorbeeld een tattoo convention, kussengevecht of een stuntshow te organiseren. Alle bewoners krijgen drie stemmen, en uiteindelijk krijgen de tattoo convention, de full moon party en de ghost night de meeste stemmen.

Na het bespreken van de evenementen neemt René het woord. En vertelt de groep dat er niet veel geld meer op de bank staat en dat er dus even geen betalingen kunnen worden gedaan. Omdat het nu toch over de financiën gaat, neemt even later Billy het woord. Na de ruzie van vanochtend over het geld wat bestemd is voor haar neuscorrectie wil ze duidelijkheid geven. De winst van de zitzakken zal volledig voor de bv zijn en de extra bijdrage vanuit de groep slaat ze af. Het geeft me alleen maar gezeik legt ze verder rustig uit. De groep begrijpt Billy’s uitleg en er zijn geen vragen. Na dit korte centraal gaat de groep weer over tot de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 19:48

    Ja Billy neemt het gesprek weer over Neusprobleem begint weer een tip als iemand haar daar een dreun opgeef word het gratis gedaan probleem opgelost
    de ene dag feest met bubbels ja raar ze dan geen geld hebben ze feesten te veel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *