De avond van 16 augustus verloopt rustig na alle eerdere hectiek

De avond van 16 augustus verloopt rustig na alle eerdere hectiek

Afgelopen avond was het rustig in Utopia. Na alle ruzies gaat iedereen een beetje zijn eigen weg. Maar wat is er dan wel afgelopen avond gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

René is druk in de weer met het bouwen van het kasteel van Demi en Fay. Eerder deden de twee al een verzoek bij hem. Ook Johan is te vinden in de werkschuur en Floor en Madilia zijn hard aan het trainen voor hun paaldans wedstrijd. Jacco ontvangt ondertussen wat gasten die komen eten in Utopia. De geheel verzorgde maaltijd en het dessert vallen in goede smaak en Bas maakt het bezoek compleet door ze uit te nodigen voor Baas Beach komende zaterdag. Verder maken Noah en Beau een gezellig kampvuur voor hun mede bewoners. Sommigen gaan daar gezellig bij zitten en anderen zitten achter de computer, ontfermen zich over de boodschappen of schoonmaaktaken. Vooralsnog verloopt de avond dus rustig. Wat zal een nieuwe dag nog meer brengen? We houden het voor je in de gaten en komen snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *