Bas vertelt dat iedereen vrijgezel is zaterdag tijdens Baas Beach

Bas vertelt dat iedereen vrijgezel is zaterdag tijdens Baas Beach

Nou is het hek van de dam roept Romy afgelopen avond tegen Beau wanneer ze samen weglopen bij het kampvuur. Bas heeft aan de mannen van Radio 538 verteld dat alle bewoners vrijgezel zijn tijdens het feest op zaterdag. Het is bekend dat de mannen hun best hebben gedaan om meiden van een miss verkiezingen hebben geregeld. Dat alle vrouwen uit Utopia gaan paaldansen. En dat de tweeling Sharon en Esmee ook komen logeren. Romy en Beau vinden dat ze op het laatste moment ook maar eens op zoek moeten gaan naar wat mooie mannen voor het evenement zaterdag. Ik ben blijkbaar vrijgezel zaterdag. Dan moeten er mooie mannen zijn ook roept Beau. De dames besluiten er eens goed voor te gaan zitten om dit voor elkaar te krijgen. Één ding is zeker. De mannen mogen volgens de vrouwen niet de enige zijn die iets te bekijken hebben. Dat beloofd een spannend feestje te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:46

  Bas die vertelt dat iedereen vrijgezel is tijdens het evenement… Duidelijk toch wat hij hiermee beoogt!
  Letterlijk een vrijbrief om vreemd te mogen gaan!

 2. maria at 09:07

  er is maar een koppel niet vrijgezel. zit beau niet bij dus maak je niet zo druk.
  dames en heren met drank op gaan meestal de verkeerde op.
  hou het gezellie zonder ruzie na het feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *