Romy en Madilia ontvangen post van vrienden en familie

Romy en Madilia ontvangen post van vrienden en familie

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia, wat is er deze ochtend tot heden allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Romy en Madilia ontvangen vandaag post van hun vrienden en familie. Enthousiast lezen de twee alle brieven. Ze zijn erg blij met de lieve woorden en beginnen hun dag daardoor positief. Beau heeft Linda de afgelopen dagen hulp aangeboden met sporten en afvallen. Na de bootcamp van gisteren is Linda ook vandaag weer met Beau aan de slag gegaan. De vrouwen zijn al vroeg in de gym te vinden, waar ze verder aan hun lichaam werken. René en Cemal zijn vandaag ook vrolijk aanwezig. Zingend staan de twee in de keuken terwijl ze de boel opruimen. Ze hebben de grootste lol. De dag begint in ieder geval gezellig! Maar blijft dat ook zo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *