Linda is het zat om zwaar te zijn

Linda is het zat om zwaar te zijn

Tijd om weer iets over Utopia te schrijven. Er is weer veel gebeurd! Zo besluit Linda met Beau haar afval proces eens te bespreken. De dames zijn namelijk al flink bezig geweest in de gym. En na hun sport sessie raken de twee aan de praat.

Linda vertelt haar dat ze het wel lekker vindt om te sporten en dat ze hoopt dat ze er wat mee bereikt. Ik ben het zat om te zwaar te zijn voegt ze eraan toe. Beau snapt op haar beurt goed wat Linda bedoelt en probeert haar wat tips te geven. Beloon jezelf ook als het wel goed gaat. Dit zal voor meer motivatie zorgen gaat ze verder. Linda antwoordt dat ze in Utopia wel al meer op haar eten let dan thuis. Zo eet ik nu al een stuk minder brood. De twee praten nog even verder en spreken een doel af waar Linda naartoe gaat werken. Als het haar lukt om haar streefgewicht te bereiken, zal ze zichzelf belonen met een tatoeage. Na het gesprek geven de twee elkaar een high five en lopen ze terug naar de loods om te gaan douchen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *