Chipp valt uit tegen Floor

Chipp valt uit tegen Floor

Chipp komt erachter dat Floor hem heeft doorgekrast op de computerlijst en zichzelf twee uur heeft ingepland. Chipp is natuurlijk niet blij mee. En heeft twee uur gepland om te werken voor de markt. Er moeten namelijk standhouders gezocht worden. Geïrriteerd laat hij weten dat de markt al snel is en dat het anders niet gaat lukken. Je bent zo boos Chipp, je kunt toch even rustig communiceren. Je hebt heel veel frustratie in je stem reageert Floor op een rustige toon. De twee zijn het niet met elkaar eens en laten elkaar niet uitpraten. Uiteindelijk geeft Floor met tegenzin toe dat Chipp twee uur op de computer mag voor de markt. Maar Chipp is nog niet tevreden. Hij vindt het onredelijk dat ze hem eerst heeft doorgekrast en daarna zichzelf twee keer op de lijst heeft gezet. Floor vertelt dat ze al verwacht had dat hij zou zeggen dat hij er twee uur op moest. Dus heb ik mijzelf voor de zekerheid bij twee computers op de lijst gezet. Doe niet zo debiel roept Chipp uit. De twee ergeren zich duidelijk aan elkaar en ondanks de bemiddeling van Beau, gaat de ruzie verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:03

    Chipp een vervelende gast , denkt nu echt alles te kunnen zeggen over iedereen .
    Hij moet eens naar zich zelf kijken , hij is geen haar beter dan de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *