Chipp gooit al zijn frustraties over Floor eruit in de gedachtekamer

Chipp gooit al zijn frustraties over Floor eruit in de gedachtekamer

Chipp en Floor hebben ruzie gehad om een computer. Na deze ruzie besluit hij alle frustraties in de gedachtekamer eruit te gooien. Die is helemaal gestoord zegt hij na een lange stilte. Ik begrijp niet waar Floor het lef vandaan haalt om mij van de computerlijst af te halen en zichzelf erop te zetten. En dan wil ze meer intelligentie in Utopia brengen, er komt alleen maar poep uit gaat hij gefrustreerd verder. Vervolgens probeert Chipp zichzelf rustig te houden maar spreekt hardop uit dat hij zo ontzettend boos kan worden om deze situatie. Niet veel later neemt ook Fay plaats in de gedachtekamer. Ik sta helemaal te shaken vertelt hij aan haar. Fay probeert Chipp te kalmeren door hem te vertellen dat Floor het erom doet. Ze kan niet echt zo dom zijn benadrukt ze. De twee praten nog even door, waarna Chipp iets rustiger de gedachtekamer verlaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:43

    Laat eens meer zien wat Chip de hele dag doet in de uitzendingen. Van Floor weten we dat ze dansjes staat te doen met Madilia dus verwijten ze elkaat dat ze lui zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *