Floor vindt Chipp erg kinderachtig

Floor vindt Chipp erg kinderachtig

Niet alleen Chipp bespreekt de ruzie over het computer gebruik. Ook Floor besluit er na deze ruzie eens over te praten met Madilia.

Deze ruzie ging er fel aan toe en Floor vindt de hele situatie nogal kinderachtig. Waarom zou je hier zo’n drama van maken vraagt ze zichzelf af.  Madilia is het met Floor eens. Hij is heel agressief de laatste tijd voegt ze eraan toe. En Floor is dan weer van mening dat Chipp naar haar toe had kunnen komen om het voorval te bespreken. Maar dat heeft hij volgens haar niet gedaan. Madilia knikt instemmend en noemt nog een ander punt. Zo vindt ze het irritant dat Beau zich weer in het gesprek mengt. Alsof ze een scheidsrechter is die ertussen springt legt ze verder uit. Floor is het hier helemaal mee eens, Beau moet zich er volgens haar niet mee bemoeien. Het is iets tussen haar en Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. marjan at 10:01

    Het zijn twee roddel tantes. Vind er niks aan die meiden. Altijd negatief over iemand anders, het is nooit goed. Begin eens bij jullie zelf komt niks uit jullie handen .Alleen uit jullie monden. Beau is gewoon een heel lief meisje, wil voor iedereen het beste. Soms jaloezie dames

  2. maria at 14:45

    oke floor en maddie ook ef zo stoer omdat tegen beau te vertellen,
    en chipp is voor de markt bezig jij nergens mee floor terwijl je weet de markt zijn jullie eerste verdiensten.en iemand zo verplaatsen maak jij niet ui t floor.
    had even kunnen overleggen met chipp normaal dat hij zo reageert zou iedereen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *