Noah ontvangt voor het eerst sinds hij in Utopia woont zijn familie en vrienden

Noah ontvangt voor het eerst sinds hij in Utopia woont zijn familie en vrienden

Tijd voor een leuker berichtje. Het is vandaag een extra leuke dag voor Noah. Hij ontvangt voor het eerst sinds hij in Utopia woont namelijk familiebezoek! Het heeft één maand moeten duren maar nu is het dan zover. Samen met Jacco staat hij het gezelschap op te wachten. Noah is wat gespannen maar Jacco is daar om hem te steunen. Uiteindelijk gaat de poort over en komen familie en vrienden het Utopia terrein op. Noah glimlacht van oor tot oor en rent richting het gezelschap. Ook zijn hondjes zijn meegekomen. Uiteraard stelt de groep zich netjes voor en gaat iedereen richting de loods. Waar Noah trots zijn nieuwe woonplek laat zien en er even lekker bijgekletst kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *