Chipp vermoedt dat de vrouwen iets aan het regelen zijn voor de Baas Beach party

Chipp vermoedt dat de vrouwen iets aan het regelen zijn voor de Baas Beach party

Deze zaterdag staat het evenement Baas Beach Party op het programma. De voorbereidingen worden langzamerhand getroffen voor de grote opening van Baas Beach.  Een paar dagen geleden zijn de vrouwen erachter gekomen dat Bas een paar mooie vrouwen uit de FHM 500 heeft uitgenodigd om bij dit evenement te zijn. Toen hij gisteren tijdens zijn telefoongesprek met radio 538 zei dat iedereen zaterdagavond vrijgezel is, was de maat vol bij de vrouwelijke bewoners. Beau was er al snel over uit, volgens haar moeten naast mooie vrouwen ook mooie mannen komen. Vandaag zijn de vrouwen dan ook in het geheim bezig met de uitwerking van dit plan. Echter blijft dit niet onopgemerkt. Chipp heeft namelijk het vermoeden dat er iets speelt en bespreekt dit met Bas. Volgens mij zijn ze iets aan het bekokstoven vertelt hij hem. En wil voor de zekerheid weten of Bas de enige is die de gastenlijst kan beheren. Bas bevestigd dit maar is wel erg benieuwd naar het plannetje van de vrouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:07

    Ze bedenken zelf alle twee gemene dingen , maar o als de meiden iets bespreken.
    Heeft die gast niets beter te doen dan ze in de gaten te houden , ga achter je computer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *