Volgens een aantal bewoners legt Chipp een negatieve stempel op de groep

Volgens een aantal bewoners legt Chipp een negatieve stempel op de groep

Linda, Madilia, Floor en Billy bespreken de ruzies van gisteren en vandaag. Gisteren had Billy namelijk een ruzie met Chipp en vandaag had Floor ook ruzie met hem. Op de vide bespreken de vrouwen de situatie. Volgens hen heeft Chipp in beide situaties veel te heftig gereageerd. De kern van de ruzies lag volgens de vrouwen voornamelijk bij hem. Billy wil graag een oplossing voor het gedrag van Chipp. Want het gaat volgens haar helemaal nergens over. Iedereen heeft er last van reageert Floor. Volgens de vrouwen is Chipp niet eerlijk en drukt zijn gedrag een stempel op de groep. Hij vertoont weegschaal-gedrag gaat Billy verder. Als iemand iets heeft gezegd of gedaan vindt hij gelijk dat hij daar ook recht op heeft legt ze verder uit. En stelt voor dat ze allemaal gaan nadenken over een manier om Chipp aan te spreken en hem te helpen. Ga daar maar eens even over nadenken, dat vind ik leuk besluit ze. Linda, Madiliaen Floor stemmen in en spreken met Billy af erover na te zullen denken. Wordt vervolgd dus…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 14:52

    ja hoor daar gaat billie de makkelijke slagtoffers zijn gevonden ze wacht altijd om toe te slaan met andere achter zich en omdat chip het kaas niet van zijn brood laat eten.
    mag billie hem ook niet hij ziet denk ik te veel vd dames wat niet kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *