Billy wil rust en reinheid creëren in haar atelier

Billy wil rust en reinheid creëren in haar atelier

Billy vertelt aan René dat ze het atelier wil gaan aanpakken. Vorige week pakte ze met Bas al het kakhuis aan, dit is inmiddels een gedachtekamer geworden. Eerder vandaag deed ze inspiratie voor het atelier op via het internet. Ik ga mijn atelier aanpakken vertelt ze aan haar mede bewoner. Ik wil graag meer licht creëren. Het is op dit moment een rommeltje en erg vies gaat ze verder. En ben van plan om alles eruit te halen en het helemaal opnieuw in te delen. Ik wil rust en rein benadrukt ze. René ziet haar plan wel zitten. Gewoon doen laat hij weten. Ik kom er nu niet graag gaat Billy verder. Dit omdat het er een chaos is. Ik wil alle tijd nemen voor dit nieuwe projectje. Desnoods zit je daar lekker elke dag. Daar word je weer creatief van vervolgd ze. Waarom denk je dat ik niet veel in de loods ben? Ik word gek hier binnen antwoordt René. Billy beaamt dit gevoel iedereen let volgens haar ook op elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Sannie at 18:02

    Ergens vind ik die twee best bij elkaar passen, uiterlijk type Ruud, maar minder nonchalant. Dat heeft zij nodig. En qua leeftijd past hij ook beter bij haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *