Bas lijkt niet blij dat Beau mannen regelt voor het Baas Beach feest

Bas lijkt niet blij dat Beau mannen regelt voor het Baas Beach feest

Bas besloot afgelopen avond Beau even apart te nemen. Bas heeft namelijk gehoord dat Beau bezig is geweest om mannen te regelen voor de Baas Beach party deze zaterdag. Dit heeft ze gedaan nadat Bas met Radio 538 heeft gebeld en verteld heeft dat alle bewoners vrijgezel zouden zijn die dag. Daarnaast vinden de vrouwen dat er teveel leuke dingen voor de mannen zijn en te weinig voor de vrouwen. Er komen vrouwen van miss verkiezingen en de vrouwelijke bewoners moeten paaldansen. Beau vindt dat er ook wel iets te kijken voor de dames mag zijn. Heb je de percentages gezien van de kaartverkoop vraagt Bas aan haar wanneer ze samen op bed liggen. Er komen meer mannen dan vrouwen hoor vervolgd hij bezorgd. Beau kan er wel om lachen. En geeft Bas complimentjes wanneer hij vol trots vertelt dat hij mooie dames regelt en een paaldans wedstrijd om juist mannen naar het evenement te krijgen voor de vrouwelijke bewoners. Maar dat is niet genoeg voor jullie? Jullie willen meer mannen vraagt hij door aan Beau. Beau antwoordt dat het juist goed is dat de vrouwen helpen om de laatste tickets te verkopen. Je wil toch meer mensen op je evenement vraagt ze nieuwsgierig. Maar Bas blijft haar wat stil aanstaren. Dan moeten ze wel een kaartje kopen zegt Bas dan. Nou dat kan toch? Er zijn nog kaarten toch? reageert Beau. Bas knikt stilletjes en loopt vervolgens weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *