Johan vindt dat de bewoners alles op het laatste moment doen

Johan vindt dat de bewoners alles op het laatste moment doen

Johan en Cemal zaten afgelopen avond gezellig rond het kampvuur. Het is de eerste week voor Johan in Utopia en hij heeft aardig wat impressies opgedaan. Johan wil hier graag even over praten met Cemal. Johan ergert zich er vooral aan dat mensen zich druk maken om de verkeerde dingen.  Daar liep Jeroen ook altijd tegenaan laat Cemal weten. Johan beseft op zijn beurt goed dat dit normaal is in Utopia en benadrukt dat hij wist waar hij aan begon. Maar dit is nu al zo lang aan de gang. Dat had toch allang klaar moeten zijn? vraagt hij zich af. Ik vind het storend dat de bewoners met veel dingen wachten tot het laatste moment. Ik ben een door pakker en zou dit graag ook bij de rest zien zien legt hij verder uit. Als voorbeeld noemt hij Le Luifel.  Heb je gezien hoe die erbij staat vraagt hij nieuwsgierig. Cemal zegt dat hij weet hoe smerig hij is. En voegt eraan toe dat hij deze morgen wil schoonmaken. Ik val je niet aan hè geeft Johan direct aan. Maar als we dit op het laatste moment doen, is er zaterdag grote paniek zucht hij. Ze maken zich de hele dag al druk om de stomste dingen hier. Maar de belangrijkste dingen vergeten ze gaat Johan gefrustreerd verder. Ja dat is echt zo antwoordt Cemal terwijl de twee lekker doorzakken in hun zitzakken bij het kampvuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 17:48

    …Waar komt trouwens het hout vandaan voor het kampvuur…?
    kost dat ook geld? of zijn het takken? nee, het zijn blokken hout!
    Wie betaalt dat??!?!?! en nu is het zelfs nog zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *