De bewoners volgen hun laatste paaldans les in Utopia

De bewoners volgen hun laatste paaldans les in Utopia

Het evenement Baas Beach staat vandaag op het programma. Tijdens dit evenement zullen enkele bewoners een paaldans act opvoeren. In de afgelopen weken zijn de bewoners hard aan de slag gegaan om alles van het paaldansen onder de knie te krijgen.  Afgelopen avond kwam Gabriela nog een keer langs. Dit keer heeft ze haal paaldans partner meegenomen. Het is tijd voor de laatste les!  Voordat ze wil beginnen wil Gabriela de groep nog even toespreken.Ze laat de groep weten dat ze blij is dat ze in de afgelopen weken is uitgenodigd om les te komen geven. Ik wil jullie laten zien dat paaldansen een heftige sport is gaat ze verder. Op dat moment wordt ze zelfs een beetje emotioneel. Ik wil jullie allemaal bedanken benadrukt ze. Daarna klinkt er een groot applaus en begint de warming-up.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *