Gerrit gaat voor de titel en gaat aan de slag met een campagne

Gerrit gaat voor de titel en gaat aan de slag met een campagne

Nadat de bewoners gisteren positief gestemd hebben staat Gerrit op de tweede plek. Natuurlijk wil hij die nummer één worden en bedenkt daarom een plan om de stemmen van de kijkers te veroveren. Hij staat dan ook vroeg op en gaat aan de slag. Hij gaat achter de computer zitten en zet een flyer in elkaar. Stem op Gerrit! Sms Gerrit naar 4600 typt hij. Als Franny wat later ook de silo bereikt, vraagt Gerrit wat zij van de flyer vindt. Mooi. Dat heb je snel gedaan zegt ze enthousiast. Vervolgens vraagt ze of hij er ook een voor haar kan maken. Ja hoor antwoordt Gerrit en gaat aan de slag. Hoe zullen de rest van de bewoners campagne gaan voeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *