Merel wil de finale groots aanpakken, het moet zijn zoals een bruiloft

Merel wil de finale groots aanpakken, het moet zijn zoals een bruiloft

Brandon en Gerrit bespreken de kaartverkoop voor de finale van Utopia 2. Zo moeten ze nog een bedrag bedenken wat ze voor een kaartje willen vragen. Vervolgens bespreken ze hoe de finale er uit gaat zien. Merel bespreekt met Hiske in de silo dat ze voor de finale een kapster, visagiste en een styliste wil hebben. Weet je wat het is His? Die finaledag voelt net alsof ik ga trouwen. Ik wil er gewoon haarfijn, picobello uitzien gaat Merel verder. Hiske vindt dit op haar beurt een goed idee en ze vraagt of Merel dit kan regelen voor iedereen. Merel gaat er gelijk mee aan de slag. Wat zijn ze nog meer van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *