Hiske had zoveel positieve stemmen niet aan zien komen

Hiske had zoveel positieve stemmen niet aan zien komen

Hiske heeft maar liefst 24 positieve stemmen gekregen van haar mede bewoners. Ze zit op de bankleuning en staart naar de naamborden met de puntentelling. Wat een uitslag. Iedereen heel erg bedankt. Hiske heeft er nauwelijks woorden voor. Het is allemaal teveel voor mijn hoofd voegt ze eraan toe. Ze heeft nu al bijna één vierde van het totaal aantal stemmen in haar bezit. Verdiend hè, besef dat zegt Gerrit wanneer hij Hiske probeert wakker te schudden. Op een gegeven moment beseft ze iets anders. Hij heeft allemaal eentjes. Dat verdient hij niet doelend op de lage puntenscore van Brandon. Gunnen jullie Hiske de winst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *