De bewoners ontvangen een positieve zwarte envelop, de finale van Utopia 2 wordt groots!

De bewoners ontvangen een positieve zwarte envelop, de finale van Utopia 2 wordt groots!

Hiske doet de brievenbus open. Haar oog valt op een zwarte brief en snel roept ze alle bewoners bij elkaar in de silo. De bewoners haasten zich naar de silo en als iedereen er is, neemt Merel het woord en leest de brief voor.

“Beste Brandon, Franny, Gerrit, Hiske & Merel. Aanstaande woensdag is het eindelijk zo ver: de grote finale gaat plaatsvinden. Op deze dag zal bekend worden wie dé winnaar wordt van Utopia. En dit spektakel gaan jullie niet alleen beleven. Jullie mogen ieder 10 familieleden of vrienden uitnodigen om aanwezig te zijn bij de finale!”

De bewoners springen een gat in de lucht van geluk. Nauwelijks bijgekomen van de woorden, leest Merel verder. “Maar dit is nog niet alles. Nog 1 keer wordt het terrein opengesteld voor jullie trouwste fans, want 50 fans mogen deze spectaculaire finale bijwonen. De kaartverkoop hiervoor kunnen jullie vandaag online zetten. Heel veel plezier én succes deze laatste dagen!” 

Wauw zegt Hiske met haar handen voor haar mond. Merel springt ondertussen een gat in de lucht. Echt supergaaf roept ze enthousiast. Dit is fantastisch benadrukt ze. Ook de andere bewoners zijn dolgelukkig met het nieuws. Al snel slaat ook de twijfel toe, want wie gaan de bewoners uitnodigen en wie niet? Moet je nagaan hoe druk deze woensdag gaat worden zegt Merel. Je gaat na maanden je familie weer zien, er komen fans kijken en je moet ook nog eens een finale spelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *