Brandon is teleurgesteld, de laagste positie in de ranklijst valt tegen

Brandon is teleurgesteld, de laagste positie in de ranklijst valt tegen

De bewoners werden eerder vandaag geshockeerd door het nieuws dat ze elkaar positieve punten moesten geven. Dit telt maar liefs voor vijftig procent mee van de uiteindelijke uitslag. Hiske eindigde met een eindstand van 24 punten bovenaan in de tussenstand en onderaan eindigde Brandon met 4 punten. Terwijl Hiske nog perplex staat van haar onverwachte winst, baalt Brandon aanzienlijk. Potverdikkeme, weer een tactisch complot zegt hij. Franny merkt dat het Brandon dwars zit en gaat naar hem toe. Hoe voel je je vraagt ze. Brandon voelt sterk dat hij de dupe is van een tactisch spel. Merel heeft namelijk eerlijk toegegeven dat haar stemmen tactisch waren. Franny probeert hem een beetje op te beuren. Je kan het als een compliment zien. Brandon begrijpt op zijn beurt niet dat wanneer hij meer kans maakt op de winst er expres tegen hem wordt gewerkt. Ik weet even niet waar ik het moet zoeken benadrukt hij. Franny maakt de keuze om Brandon even alleen te laten. Wanneer ze wegloopt blijft Brandon alleen achter en zucht diep. Zijn jullie het eens over hoe de punten verdeelt zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *