De bewoners ontvangen nog meer nieuws over de finale en horen wanneer Utopia 2 definitief stopt

De bewoners ontvangen nog meer nieuws over de finale en horen wanneer Utopia 2 definitief stopt

r ligt opnieuw een zwarte envelop in de brievenbus.

De vijf finalisten zijn inmiddels bekend. De bewoners zijn erg blij dat ze niet meer hoeven te nomineren. Hoor jij dat ook vraagt Gerrit verbaasd, doelend op de brievenbus. Er wordt een zwarte envelop tevoorschijn gehaald en de bewoners verzamelen zich in de silo. Franny leest daarna de brief voor.

“Beste Brandon, Franny, Gerrit, Hiske & Merel,
Over 1 uur gaan jullie zelf positief stemmen! Iedere inwoner moet verplicht 10 stemmen geven aan de 4 andere inwoners. Dat doen jullie door de volgende vaste stemaantallen te geven: 0, 1, 3 en 6 stemmen. In deze finale zijn er in totaal 100 stemmen te verdelen en na deze ronde zijn er dus 50 vergeven. Hierbij ontvangen jullie ook meer informatie over het verdere verloop van de finale. Aanstaande maandag horen jullie wie de populairste inwoner is bij de paspoorthouders. Deze inwoner ontvangt 5 stemmen. Er zijn op dat moment 55 stemmen verdeeld. Op woensdag 18 december wordt alles duidelijk. Dit is de finaledag, de laatste dag van 6 jaar Utopia. Dan zullen de laatste 45 stemmen worden verdeeld door de kijker die hebben kunnen stemmen via bellen en smsen. Dan zijn alle 100 stemmen verdeeld. En dat betekent dat dé winnaar van Utopia bekend is!  Bedenk goed hoe jij vandaag je stemmen gaat verdelen. Dit is de laatste keer dat jij je stem kan laten gelden. Na deze positieve stemming krijgen jullie meer informatie over het verloop van de finaledag. Succes!”

De bewoners weten nu definitief dat Utopia 2 aanstaande woensdag, 18 december, zal stoppen en er dan één als winnaar Utopia 2 zal verlaten. Dan haal ik mijn vijftien maanden niet baalt Merel. Wie zal de meeste positieve stemmen ontvangen en heeft daarmee meteen een grote voorsprong?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:48

    Wat jammer voor Brandon maar ik hoop dat wij de kijkers hem wel waarderen.Het bouwen dat iedereen warm onder de douche staat het wordt niet gezien jammer hoor.Laten wij het veranderen.

  2. Ria at 12:24

    Moet je de diva zien pakken ze mag wel een verhuiswagen laten komen.De blauwe balk zal ik wel weer krijgen maar het is wel de waarheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *