Gerrit wint het interview met radio dj Frank Dane

Gerrit wint het interview met radio dj Frank Dane

Gisteren hebben de inwoners voor Radio 538 dj Frank Dane een filmpje gemaakt. De persoon met het leukste filmpje kwam de volgende dag in de uitzending. Gerrit heeft deze wedstrijd  gewonnen en hij wordt op deze nieuwe dag dan ook gebeld.

Gerrit, goedemorgen begint Frank. Goedemorgen, Frank antwoordt Gerrit op zijn beurt. Hoelang zit jij al in Utopia vraagt Frank. Op 18 december, zit ik er al 18 maanden laat Gerrit weten. En ga je het ook missen? Ja, ik ga het zeker missen zegt Gerrit. Het voelt gewoon een beetje als thuis voegt hij eraan toe. Het gesprek gaat verder. Gerrit doet ook een oproep om te stemmen op zijn of haar favoriet. Hij laat natuurlijk ook weten dat hij wat tracks heeft gemaakt in Utopia 2. Kan je ook wat winnen vraagt Frank dan. Ja, zeker antwoordt Gerrit. Sowieso kun je de titel winnen en natuurlijk een geldbedrag voegt hij eraan toe. Frank wenst Gerrit daarna een fijne dag en de verbinding wordt verbroken. Gerrit is erg blij dat hij zijn woordje heeft kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:55

    Ja de blauwe balk jullie laten de mening van jullie pupliek niet meetellen.Maar ik vind het walgelijk als iemand zich zo loopt te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *