Dj Jean komt in Utopia 2 om de bewoners te verrassen

Dj Jean komt in Utopia 2 om de bewoners te verrassen

Afgelopen avond is het enorm gezellig in Utopia 2. De bewoners zijn gezellig een drankje aan het doen onder genot van wat muziek. De poort gaat open en de bewoners hebben niks door. Totdat er een bekend gezicht de silo binnenkomt. De bewoners schrikken zich rot. Het is DJ Jean die voor de deur staat. Hij komt gezellig wat plaatjes draaien voor de groep. Wanneer alles is aangesloten gaat het dak eraf. Er wordt gefeest, gelachen, gedanst en gedronken. Zelfs Brandon pakt de microfoon en begint te zingen. Het ging er gezellig aan toe in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *