Merel oppert het idee voor een campagnebudget voor elke finalist van Utopia 2

Merel oppert het idee voor een campagnebudget voor elke finalist van Utopia 2

Merel wil een echte strijd maken van de finale maken en wil daarvoor actief campagne voeren. Merel vindt dat hier ook een campagnebudget voor beschikbaar gesteld moet worden en vraagt aan Hiske wat ze van haar idee vindt. Hiske is enthousiast en ze besluiten de andere bewoners te verzamelen. De winnaar staat hier in ons midden en ik kan niet wachten om campagne te voeren begint Merel. Ik wil bespreken om een campagnebudget beschikbaar te stellen voor ieder. Brandon, Franny en Gerrit gaan ook akkoord met het idee en ze spreken een bedrag van 250 euro per persoon af. De campagne is gestart roept Gerrit enthousiast. Ze gaan gelijk aan de slag met brainstormen voor campagne ideeën. Het is tijd om mijn connecties in te zetten mompelt Merel in zichzelf. Welke campagne stunten kunnen we verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 20:22

    Zojuist Jessi zien vertrekken wat mij opviel zonder zijn kist en bagage.Het werd hem nabezorgd zeker.Baas boven baas.Verscj]hul moet er zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *