De dieren verlaten Utopia 2 voorgoed

De dieren verlaten Utopia 2 voorgoed

Utopia 2 stopt binnenkort en de bewoners nemen langzaam afscheid van hun omgeving maar ook van de dieren waarmee ze een hechte band hebben opgebouwd. De geiten, Anna en Lucy, kwamen samen met Katie Utopia 2 binnen. Lucy was zelfs zwanger toen ze het Utopia terrein betrad en daar kwam snel het lieve geitje Eevee uit voort. Tijdens een bezoek van oud bewoner Romy nam zij kippen mee waardoor het dierenaantal flink steeg. Jessie voegde daar hanen aan toe om te kijken of hij de bewoners eerder uit hun bed kon krijgen. Mylène maakte het dierenplaatje compleet door Indische loopeenden naar Utopia 2 te brengen. Vandaag komt er een eind aan deze mooie tijd. Met man en macht verzamelen de bewoners de dieren één voor één. Een eenvoudige klus is het niet, want de dieren laten zich niet gemakkelijk vangen. Het zweet staat op hun voorhoofd, maar ze weten de klus te klaren als de dierenverzorgster het terrein op komt rijden. Het avontuur in Utopia van de dieren zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *