De bewoners promoten zichzelf om een interview bij radio 538 te winnen

De bewoners promoten zichzelf om een interview bij radio 538 te winnen

De bewoners zijn na het nieuws uit de zwarte brief meteen aan de slag gegaan met hun promotievideo’s. De winnaar heeft namelijk de kans om in de 538 ochtendshow van Frank Dane zijn of haar verhaal te mogen doen. Iedereen maakt graag gebruik van deze kans. Merel start meteen met haar pitch en neemt deze op in de boot. Ik ben een echte Utopiaan vertelt ze aan de camera. Ik heb aan alle aspecten in Utopia bijgedragen.

Hiske gaat terug naar de basis en neemt haar promotiefilmpje op in een hangmat. Daar is haar Utopia avontuur immers allemaal begonnen. Ik heb een halfjaar in zo’n hangmat geslapen met een dakkie erboven vertelt ze. Door weer en wind. Daar kan ik je morgen veel meer over vertellen. Brandon neemt zelf zijn eigen video op. Een beetje onwennig houdt hij de vlogcamera in zijn hand. Achttien maanden geleden stapte ik door deze poort vertelt hij. Ik had als doel om een thuis te creëren. Ik denk dat dat hier goed gelukt is.

Merel helpt Franny met het opnemen van haar pitch. Ik ontwikkelde mezelf hier van een onzeker, depressief meisje, tot een volwassen en sterke vrouw zegt Franny, terwijl Merel haar filmt. Ik zou heel graag kans maken op een interview. Gerrit vertelt juist wat over zijn muziekcarrière. Ik heb mijn eigen grenzen verlegd en die van anderen zegt Gerrit. Daarnaast verschillende nummers gemaakt. Fame, Helikopter en zelfs een nummer met Corry Konings!

De bewoners hebben tot twee uur vanmiddag om hun video’s af te maken en ze op te sturen. Wie moet er volgens jullie het interview winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *