De bewoners krijgen een tweede zwarte brief over de finale van Utopia 2

De bewoners krijgen een tweede zwarte brief over de finale van Utopia 2

Gisteren hebben de vijf finalisten de finale ingeluid met champagne en zijn de lijnen open gegaan voor het publiek om te stemmen. De afgelopen tijd regent het zwarte brieven in Utopia 2 en vandaag is dat ook geen uitzondering. Een nieuwe zwarte brief is gearriveerd. Hiske rent over het terrein en haalt de zwarte brief uit de postbus. Nee, zwarte brief vraagt Merel zich af. Iedereen verzamelt zich op het strand waar Hiske begint de brief voor te lezen. “In een finale strijd is maar één ding belangrijk, campagne voeren en die campagne begint NU!”. Hiske vertelt dat één van de bewoners de kans krijgt om morgenochtend, in de 538 ochtendshow van Frank Dane, een miljoenenpubliek te bereiken. “Ieder van jullie moet een vlog van maximaal dertig seconden opnemen waarin jij laat zien waarom jij de winnaar van Utopia bent en dus dit interview verdient!!” leest Hiske verder. Wow! Kicken roept Merel enthousiast. De bewoners verspreiden zich snel over het terrein om aan de slag te gaan. Wie zou er naar de ochtendshow van Frank Dane mogen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 193    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *