Vandaag worden alle dieren in Utopia 2 opgehaald

Vandaag worden alle dieren in Utopia 2 opgehaald

Franny en Hiske verzorgen op deze nieuwe dag de diertjes voor de laatste keer. Alle diertjes worden vanmiddag namelijk opgehaald. Ze pakken de adventskalender in de silo en openen het hokje van vandaag. We hebben nog één datum zegt Franny. Ze openen het hokje en er staat in, vertrek. De twee vinden dit niet leuk en besluiten alle diertjes nog een keer in het zonnetje te zetten. Ze lopen naar de dieren en hebben het over hoe ze de diertjes gaan missen. De laatste keer poep scheppen, His zegt Franny en ze gaan aan de slag. Merel komt aan gelopen en ze maken even een praatje met de drie meiden. Merel vraagt zich af hoe de finale gaat afspelen. Wij weten het allemaal niet, maar als je daar over wil filosoferen is hartstikke leuk geeft Hiske aan. Nadat ze het er even over hebben gehad loopt Merel weer weg. Franny laat weten dat een aantal diertjes al een beetje onrustig worden. Ze denkt dat ze het aan kunnen voelen. Hoe laat zullen we de eenden vangen vraagt Franny aan Hiske. Hiske geeft aan dat twaalf uur een goede tijd is. Franny is het er mee eens. En ze lopen weer terug richting de silo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *