De laatste gasten arriveren en worden verrast met een luxe diner

De laatste gasten arriveren en worden verrast met een luxe diner

De bewoners zijn in de middag druk bezig geweest met het voorbereiden van het diner dat vandaag plaatsvindt. De laatste puntjes op de i worden gedaan als de bezoekers binnenkomen. Ze worden hartelijk ontvangen door Gerrit en Merel en de gasten worden begeleid naar de silo. Ze nemen plaats achter de tafels en Merel begint met een toespraak. Merel vraagt eerst om een applausje voor wat de bewoners hebben neergezet vandaag en ze bedankt de gasten voor het komen. Daarna neemt Gerrit het woord en hij begint met de avond planning. We hebben een heel luxe diner voor jullie, de menukaarten die wij voor jullie hebben gemaakt, zal straks tevoorschijn komen. Begint de mannelijke bewoner. Dat gaan we nu mondeling doen vanwege tijdgebrek, haakt Merel even in. Er wordt even gelachen en Gerrit gaat verder. Lekkere wijntjes hebben wij allemaal klaarstaan, ja er wordt best wel een mooi breed scala aan eten geserveerd , legt hij uit. De bewoners beginnen met het schenken van de wijn. Merel loopt naar Brandon en Franny toe, die in de keuken staan te koken. Ze vraagt of ze het eerste gerecht willen serveren en of ze iets willen vertellen over de wijn. De twee bewoners die druk aan het koken zijn maken de borden klaar om te serveren en het diner kan beginnen. Zal het eten smaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:02

    Wat een maatschappij kreeren jullie en iedereen loopt er maar achteraan Ik niet ben ook al wat ouder en heb jullie al heel lang door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *