De bewoners uit Utopia 2 zullen vanavond voor de laatste keer gasten ontvangen

De bewoners uit Utopia 2 zullen vanavond voor de laatste keer gasten ontvangen

De voorbereidingen voor het diner van vanavond zijn in volle gang. De silo wordt omgetoverd tot een chique dinerzaal. Merel is de tafels aan het decoreren en de andere bewoners zijn aan het koken. Gelukkig waren veel gerechten afgelopen avond al voorbereid. Ondertussen ruimen ze alle troep in de silo op. Brandon pakt even later een lijst erbij en checkt of alle ingrediënten geleverd zijn. Het belooft een bijzondere avond te worden. Het is bovendien de laatste keer dat ze gasten ontvangen in Utopia 2. Zullen de gerechten smaken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *