De bewoners proosten met champagne op de start van de finale van Utopia 2

De bewoners proosten met champagne op de start van de finale van Utopia 2

De finale is begonnen, dat hebben de bewoners te horen gekregen. De bewoners nemen voor dit speciale moment een fles champagne en glazen mee uit de silo en ze tellen af bij de vijver. Vervolgens beginnen ze te juichen. De lijnen voor het stemmen zijn geopend! De kijkers kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete bewoner en wie Utopia 2 zou moeten winnen. De fles champagne is open en de bewoners proosten op hun finale. Na het proosten gaan ze weer aan de slag voor het diner van vanavond. Er moet namelijk nog een hoop gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *