Wie moet er winnaar van Utopia 2 worden? Je kunt nu stemmen!

Wie moet er winnaar van Utopia 2 worden? Je kunt nu stemmen!

Welke bewoner van Utopia 2 verdient de titel? Jij mag meebeslissen wie de winnaar wordt van Utopia 2. Wordt het Brandon, Franny, Gerrit, Hiske of Merel? Vanaf nu kun je stemmen via onderstaande manieren.

De lijnen om per telefoon te stemmen zijn geopend van woensdag 11 december 14:00 uur tot woensdag 18 december 10:00 uur. Stemmen is mogelijk door de naam van je favoriete Utopiaan te sms’en naar het nummer 4600, of te bellen naar het nummer 0909-0303 waarop vervolgens een keuze gemaakt dient te worden uit de bewoners. De kosten per telefonisch uitgebrachte stem bedragen 0,90 euro plus eventuele kosten voor het gebruik van de (mobiele) telefoon. De kosten voor een per sms uitgebrachte stem bedragen 0,99 euro plus eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon. De via de telefoon uitgebrachte stemmen tellen voor 45% mee bij het bepalen van de winnaar.

Stemmen met je Utopia paspoort kan van woensdag 11 december 14:00 uur tot maandag 16 december 11:00 uur. Elke paspoorthouder kan één stem uitbrengen. Stemmen doe je door in te loggen met je paspoort en een keuze te maken op de inwonerspagina. De stemmen van de paspoorthouders tellen voor 5% mee en de door de bewoners van Utopia aan elkaar gegeven punten tellen voor 50% mee.

Ben je er al uit? Breng dan hier je stem uit!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *