De bewoners ontvangen een zwarte envelop met nieuws over de finale

De bewoners ontvangen een zwarte envelop met nieuws over de finale

Hiske rent naar het postvak toe. Nee roept Merel. Er is weer een zwarte envelop binnengekomen. De andere bewoners beginnen zenuwachtig door elkaar heen te praten. Ze verzamelen zich bij Hiske en ze opent de envelop. “Beste Brandon, Franny, Gerrit, Hiske en Merel, van harte gefeliciteerd. Jullie zijn DE finalisten van Utopia!” leest Hiske voor. De bewoners beginnen van vreugde te juichen en te springen. We hoeven niet meer te stemmen zegt Brandon opgelucht. Hiske leest de brief verder voor. En vertelt dat de kijkers thuis online of telefonisch kunnen stemmen. De lijnen gaan over twee uur open. Shownieuws komt vandaag ook langs bij het diner voor de Voedselbank. Tot slot leest Hiske voor dat er hierna geen bezoek meer komt in Utopia 2. Er zit ook een USB-stick bij.

Na het voorlezen, lopen de bewoners snel naar de computers toe om te kijken wat er op de USB stick staat. Al snel komen ze erachter dat de USB stick, die eerst in de envelop zat, kwijt is. Hiske denkt dat het komt door de vreugdedans die ze eerder maakten. Franny en Gerrit lopen snel terug naar de vijver en ze zoeken naar de USB-stick. Uiteindelijk hebben ze de stick gevonden en ze rennen snel naar de silo. De USB stick wordt vlug in de computer gedaan en er verschijnt een beeld uit de stemronde van Utopia 1. Hierin werden de vijf finalisten aan de kijkers gepresenteerd. De bewoners moeten zelf hun finalistenoproep gaan maken en ze hebben nu een idee hoe het eruit komt te zien. De bewoners gaan snel aan de slag. Er is namelijk weinig tijd om hierop voor te bereiden. Er moet ook nog een diner bereid worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *