Mariska heeft Utopia 2 met een lach en een traan verlaten

Mariska heeft Utopia 2 met een lach en een traan verlaten

Nadat Mariska rustig haar spullen bij elkaar heeft gepakt, wandelt ze met haar kist naar de poort. Alle bewoners willen nog graag met haar op de foto. Nadat Gerrit een paar polly’s heeft geschoten, is het tijd voor haar afscheidsspeech. Ik heb hier zoveel geleerd begint Mariska terwijl ze enkele tranen wegveegt. Ik ben echt van mezelf gaan houden. Ik dank jullie daarvoor voegt ze eraan toe. Daarnaast is ze trots op de bouwwerken die ze in Utopia 2  heeft neergezet. Ik ben ook van jullie gaan houden voegt ze er nog aan toe. Ze omhelst alle bewoners voor een laatste keer. Gerrit maakt de poort voor haar open en met haar kist in de hand wandelt ze naar buiten. De laatste vijf zegt Merel, terwijl ze voor de gesloten poort staan. De bewoners vinden het maar een gek idee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *