Welke bewoner ontvangt de meest positieve stemmen voor de finale van Utopia 2?

Welke bewoner ontvangt de meest positieve stemmen voor de finale van Utopia 2?

De bewoners verzamelen zich na wederom een zwarte envelop in de silo. Ze zijn enthousiast als ze de nieuwe persfoto’s en de stemborden aan de muur zien hangen. Franny legt uit dat elke bewoner tien positieve stemmen uit te delen heeft: 0, 1, 3 en 6 stemmen.

Brandon staat als eerst op om zijn stemmen uit te delen. Hij vindt dat iedereen op zijn of haar manier Utopia heeft verrijkt. Zijn 0 stemmen geeft hij aan Gerrit.In mijn Utopia heb je weinig bereikt legt hij uit. Zijn 6 stemmen gaan naar Hiske. Jij hebt een heel mooi Utopia hart. Je hebt echt heel veel gedaan en niet alles is gezien voegt hij eraan toe. Dan nog de 1 en 3 stemmen. Deze vond hij heel erg lastig. Merel heeft volgens Brandon veel gedaan in Utopia. Franny heeft volgens hem qua persoonlijke ontwikkeling de grootste stap gezet. Uiteindelijk geeft hij Merel de 3 stemmen en Franny 1 stem.

Gerrit is daarna aan de beurt. Utopia kan je op verschillende manieren interpreteren. Iedereen is op zijn of haar vlak een winnaar. Merel krijgt van hem de 0. Dit is voor hem een tactische stem. Brandon krijgt 1 positieve stem van Gerrit. Bran, met jou heb ik nooit een fantastische band gehad. Hiske is de laatste tijd erg belangrijk voor Gerrit geweest. Hij heeft veel aan haar gehad in de laatste periode van Utopia 2. Fran, jij bent mijn meisje. Ik ben de laatste tijd steeds meer van je gaan houden. Hij is trots op Franny haar ontwikkeling in Utopia 2. En vindt de laatste stemmen een moeilijke keuze, maar geeft Hiske zijn 6 stemmen en Franny de 3 stemmen.

Ook Franny, die als volgende aan de beurt is, vindt het een hele moeilijke keuze. Ze heeft veel lovende woorden over voor Hiske. Daarom geeft ze haar 6 positieve stemmen. Gerrit hoopt ze buiten Utopia 2 ook nog te zien en geeft hem 3 stemmen. Brandon, je doet veel voor me. Je wil me altijd helpen, daarom krijg je 1 stem van me. Merel ziet Franny als beste vriendin, maar ook als grootste concurrent. Daarom krijgt zij er 0.

Dan staat Merel op. Gerrit krijgt 0 stemmen. Ze vindt dat hij bar weinig heeft gedaan in Utopia. Hiske, je hebt een hele fijne kijkwijze op de wereld. Heel veel mensen kunnen iets van je leren. Je bent een prachtig mens benadrukt ze. Brandon krijgt van Merel een groot applaus. Ideale schoonzoon? Absoluut. Ze is trots op wat de benjamin van de groep allemaal bereikt heeft. Franny heeft volgens Merel veel overwonnen. Ook zij krijgt een applausje van Merel. Ze gaat deze stemronde ook weer tactisch stemmen, zoals in elke ronde. Echter concludeert ze zelf dat het tactisch stemmen mislukt is, kijkend naar de punten die er al zijn uitgedeeld. Hiske krijgt er 6, Franny 3 stemmen, Brandon 1 stem en Gerrit krijgt de 0.

Hiske is als laatst aan de beurt. Ze is helemaal perplex na alle punten die ze al heeft ontvangen. Ik heb niet tactisch gestemd, ik heb vanuit mijn gevoel gekeken. Alle bewoners krijgen van haar een positief woordje. Ze trilt als zij haar stemmen uitdeelt. Franny krijgt de 0 stemmen, 1 stem gaat naar Brandon, 3 stemmen naar Merel en 6 stemmen naar Gerrit dit omdat hij er altijd voor haar geweest is.

Hiske heeft de meest positieve stemmen ontvangen voor de naderende finale van Utopia 2. Dit is de volgende uitslag:

Brandon: 4 stemmen
Franny: 7 stemmen
Gerrit: 9 stemmen
Hiske: 24 stemmen
Merel: 6 stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 221    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *