Merel is zwaar geïrriteerd, de strijd van de finale is in volle gang

Merel is zwaar geïrriteerd, de strijd van de finale is in volle gang

Gerrit en Franny zijn al druk bezig geweest met het voeren van hun campagne. De finale van Utopia 2 verloopt tot nu toe zonder haat en nijd. Echter ontdekt Merel iets waar ze niet blij mee is als ze achter de computer. Ze heeft eerder vandaag een banner voor op de webshop gemaakt waarin ze oproept om op haar te stemmen. Deze is nu alweer van de website verwijderd. Ze vermoedt dat Gerrit en Franny hier achter zitten vertelt ze aan Brandon. Merel is zwaar geïrriteerd. Aan deze onzin ga ik niet meedoen. Ik vind het leuk om campagne te voeren, maar ik ga geen strijd voeren eindigt ze.

Iets verderop hebben Franny en Hiske het over de finale. Hiske was compleet in shock van de uitslag van gisteren en kan het allemaal maar moeilijk bevatten. Ik weet niet wat het is, maar ik ben gewoon zenuwachtig vertelt ze aan Franny. Ik kan het nog niet beseffen. Wat een rollercoaster benadrukt ze. De bewoners weten niet wat er de komende dagen nog zal gebeuren en dat maakt Hiske erg onzeker. Zal Hiske deze voorsprong vast kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 98    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *