De bewoners zijn druk bezig met de organisatie van de finale van Utopia 2

De bewoners zijn druk bezig met de organisatie van de finale van Utopia 2

De bewoners hebben met elkaar vergaderd over de aankomende finale. Er is namelijk een select publiek die hier, naast enkele vrienden en familieleden, bij kan zijn. Er zijn hier vijftig kaarten beschikbaar voor gesteld en het is aan de bewoners deze te verdelen. Gerrit lijkt het leuk om wat meer betrokkenheid bij de finale te creëren en heeft een idee. Waarom laten we mensen geen mailtje sturen vraagt hij aan de andere bewoners. Dan kunnen ze daarin uitleggen waarom zij bij de finale willen zijn en misschien vertellen waarom ze fan zijn van één van ons vijf. Bovendien is er op deze manier ook een leuke steun voor ieder van ons. De andere bewoners zijn enthousiast over het idee. Om het selecteren wat gemakkelijker te maken is het voor fans alleen mogelijk om voor één persoon een mailtje te sturen. Zo zal elke bewoner dan tien ambassadeurs bij zich hebben die dag. Ze besluiten dat er maandagochtend om tien uur een beslissing gemaakt wordt. Elke bewoner mag dan een selectie maken van hun fans en vertellen waarom hij of zij juist deze personen erbij wil hebben. Zo kunnen ze nog op tijd uitgenodigd worden. Voor wie zou jij bij de finale willen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Arie at 15:46

  Zou graag bij de finale willen zijn, om Hiske aan te moedigen,want ze leeft als een echte Utopiaan,en ze is altijd heel positief en correct,echt een voorbeeld voor vele van ons,
  en ik hoop gewoon dat haar instelling,dat het dat is,waarom ze wint,
  ze is gewoon een ontzettend aardige vrouw die het verdient winnaar te worden,
  en ze is mijn favoriet !
  En dit is mijn conclusie,heb alle afleveringen van utopia gezien, en ga het zeer missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *