Hiske wil weer back to basics en buiten slapen

Hiske wil weer back to basics en buiten slapen

Hiske en Merel zijn bezig met met de voorbereidingen voor de finale van Utopia 2. Merel wil net de kapper gaan bellen, als Hiske iets voorstelt. Is het niet leuk om vanavond of morgenavond nog een keer buiten te gaan slapen vraagt ze. Het lijkt haar hilarisch om nog één keer terug te gaan naar haar vertrouwde hangmat. Het lijkt Merel een leuk plan en ze stelt meteen voor om dat morgenavond te doen. Ik ga Bran vragen om zo’n overkapping te maken zegt Hiske. Gewoon zoals we zijn begonnen. Even die kou trotseren samen gaat Hiske verder. Brandon en Gerrit vinden het ook een tof idee en ze spreken af om morgen een overkapping te maken. Yes! roept Hiske blij. De bewoners gaan waarschijnlijk dus nog even back to basic…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 109    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *