De vrouwelijke finalisten halen herinneringen op aan hun tijd in Utopia 2

De vrouwelijke finalisten halen herinneringen op aan hun tijd in Utopia 2

De drie overgebleven vrouwen zitten met elkaar te kletsen in de inloopkast. Met het einde in zicht, komen er veel herinneringen naar boven. Merel weet nog goed hoe spannend het was om Utopia 2 in te komen. Iedereen heeft op zo’n moment al vriendschappen gesloten en jij moet er dan maar tussen gaan staan vertelt ze. Franny knikt instemmend en laat weten dat zij daar ook veel moeite mee had. Ik zat in mijn eerste week volgens mij zelfs huilend bij Christel voegt ze eraan toe. Franny had last van een depressie voordat ze naar Utopia 2 kwam. Ik wilde eens kijken wat er zou gaan gebeuren als ik meer aan mezelf dacht zegt ze. Nu ben ik hier en ben ik gelukkig benadrukt ze. Ze heeft er vertrouwen in dat ze dit gevoel ook mee naar buiten kan nemen. Ik zit hier vandaag gewoon al dertien maanden zegt ze trots. Dat moet gevierd worden, vinden de andere dames. Ze besluiten vanavond gezellig samen een drankje te drinken als alle taken erop zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *