Franny wil duidelijkheid en wil weten waarom ze nul positieve stemmen van Hiske kreeg

Franny wil duidelijkheid en wil weten waarom ze nul positieve stemmen van Hiske kreeg

Gisteren hebben de bewoners positief gestemd op elkaar. De positieve stemmen tellen voor vijftig procent mee met de finale uitslag. Franny heeft van Hiske toen nul stemmen gekregen. Vandaag is ze toch wel benieuwd waarom ze eigenlijk zo laag scoorde bij Hiske. Hiske probeert het uit te leggen aan haar. Wat ik al zei, ik kwam er niet uit. Ik heb toen uiteindelijk mijn stemmen gebaseerd op wie er het meest voor Utopia heeft betekend. Vervolgens legt ze uit met welke bewoners ze veel heeft meegemaakt. Ik moest keuzes maken en heel eerlijk, ja, wat ik toen al destijds zei. Ik wist het op een gegeven moment niet meer vertelt Hiske. Franny antwoordt dat het eigenlijk niet valt uit te leggen en dat ze weet dat het niet gemeen bedoeld is. Vervolgens voegt Hiske eraan toe dat ze niet tactisch wilde stemmen. Als het één van ons vijf zou worden dan sta ik net zo hard te juichen en te klappen voor eenieder hier. Ik vind dat wij alle vijf op haar en zijn manier een bijdrage aan Utopia hebben geleverd benadrukt ze. Franny begrijpt wat Hiske bedoelt en ze laat weten dat iedereen totaal verschillend is met verschillende doelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 88    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *